Kuntosali

Kuntosalimme on avara ja valoisa, sillä korkeuttakin on parhaimmillaan 10 metriä. Yli 1800m²:n alueelta löytyy kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen ja monipuoliseen harjoitteluun. Kattavaan laitevalikoimaamme kuuluu mm. Davidin, Cybexin, HBP:n ja Kraftwerkin laitteita. Salillamme on myös David Back Clinic -laitteita omaehtoiseen selkäkuntoutukseen.

Aerobisella puolella Life Fitness -kuntopyörät ja Cross-Trainerit, Technogym Cross-Trainerit ja kuntopyörät, Cybex-juoksumatot ja stepperit sekä Concept-soutulaitteet tekevät aerobisesta harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Valinnanvaraa laitteissa ja harjoittelumuodoissa löytyy siis kaikille liikunnanharrastajille, olitpa sitten pidempään treenannnut tai vasta-alkaja.

Kuntosaliharjoittelu on helppo aloittaa WFC:lla. Asiantuntevat liikunnanohjaajamme suunnittelevat sinulle tarvittaessa tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen yksilöllisen liikuntaohjelman (täytä esitietolomake täältä). Vuosikortin haltijoille saliohjaus ja -ohjelma on maksuton.

WFC-shopissa on tarjolla monipuolinen valikoima urheilulisäravinteita, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet (mm. FAST, Leader, Manninen, Scitech Nutrition). Pukuhuoneet ovat tilavat ja siistit ja treenin jälkeen voit rentoutua saunan lämmössä (arkisin klo 14 eteenpäin, viikonloppuisin koko aukioloaika).